2006-11-11 FCI Världsutställning, Poznan i Polen

Mycket skratt och mycket champagne – ja, så kan man kort sammanfatta vår trevliga bussresa till Världsutställningen i Poznan i Polen. Maria Borg, Velvet Dandy’s, ordnade bussresan och tillsammans med 30 människor och 32 hundar bar det iväg på onsdagkvällen. Väl framme på torsdagkvällen checkade vi in och Doxa och Penny misstyckte inte att få bo tillsammans, tvärtom. Här blev det mycket bus och brottning. På fredagen åkte vi in med våra hundar till Poznan för en shoppingtur på vår lediga dag.

På lördagen var det utställning för raserna i grupp 2. Doxa tävlade i juniorklass tillsammans med 22 andra juniortikar för domare Dorothy Hutchinson, USA. Doxa blev kvar bland de åtta sista men blev inte placerad bland de fyra bästa. 2 minuter i sju på kvällen rullade bussen tillbaka till vårt hotell. Jag vågar nog påstå att ingen var missnöjd med dagen. Hem på bussen fanns inte mindre än 6 världsvinnare och 2 polska champions, allt från juniorer till veteraner. På kvällen på hotellet firades det rejält med mycket skratt och mycket champagne! 

Tidigt på söndagmorgonen bar det av mot Sverige igen. Tänk vad tiden går fort när man har roligt, mycket prat och film gjorde hemresan lika smidig som nerresan.

Extra grattis till Ann-Katrin som visade fram sin schnauzer Izor (CH VD:s Ben Nevis) till vinnare i öppen klass och polsk champion och till Gimli (VD:s Billy Name) som blev juniorvärldsvinnare och gjorde sin matte Lena överlycklig!

Penny & Doxa – busiga rumskompisar | 2006-11-09


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s